21 Kasım 2015 Cumartesi

En Yaratıcı ve Anlamlı Fandom İsimleri

Niye böyle bir yazı yazdığımı sorgulamayın üzerinize fandom salarım kkk.Şakaydı ballarım neden öyle şeyler yapayım ayol djshs. Bugün burada efenim en güzel,yaratıcı fandom isimlerini inceleyeceğiz sizlerle. Takipte kalın!

İki grupta inceleyeceğiz isimleri efenim;
a) Resmi olanlar
b)Resmi olmayanlar


a)Resmi Fandom İsimleri

1-) Starlight (VIXX Fandom)
Yaratıcı olması tartışılabilir belki ancak anlam yönünden o kadar güzel ki... VIXX hayranlarına:

''Biz sizin yıldızınız değiliz,siz bizim yıldızımızsınız.Biz sizin ışığınız değiliz,siz bizim ışığımızsınız.''

diyor.Böyle bir grup nasıl sevilmez şimdi?



2-) VIP (Bigbang Fandom)

VIP kelimesinin açılımı ''Very Important Person'' demektir.Yani ''En Önemli İnsan''
E siz düşünün artık :)



3-) B2UTY (Beast Fandom)
Başka bir anlamı yoksa eğer benim bildiğim masala gönderme yapılmış :) Ama çok şirin değil mi hayranlarına masaldaki prenses muamelesi yapmaları?
 Ayrıca bunu uydurmuş olabilirim ama bana şöyle bir anlamı da olabilir gibi geldi. Beast ''Yaratık,Canavar'' gibi anlamlara geliyor ve masalda prenses biliyorsunuz ki Beast'e aşık oluyor. O nedenle Beast'in minnettarlığını da açıklıyor olabilir bu isim. ''Mükemmel değiliz ancak bizi yine de seviyorsunuz tarzı.'' Olabilir yani neden olmasın :3






4-) AhGaSe (GOT7 Fandom)



Aslında bu biraz kişisel bir sebep olabilir kkk. AhGaSe IGOT7'dan geliyor.Yani fandom ismi IGOT7'di ancak AhGaSe olarak kullanılıyor.Neden derseniz  IGOT7'ın okunuşundan geliyor. A(y)-Ga(t)-Se(vın). Bu kadar.
Ama benim sevmeme neden olan kısım şu.Ahgase korece ''yavru kuş''anlamına geliyro.Ve annem küçüklüğümden beri yavru kuş diye çağırır :3 O yüzden bu fandom ismi bir ayrı özel :)



5-) Once (Twice Fandom)
 
Twice ile bir alakam olduğu söylenemez.Ama Twice ''iki defa'' Once ise ''Bir defa'' anlamına geliyor dsjdjs Komik,sevimli bir şey.O yüzden buraya ekledim.



6-) Inner Circle (Winner Fandom)


Bu isim ilk açıklandığında fandom arasında karışıklık çıktı dhsdhjs Nasıl okunuyor diye dert yanan arkadaşlar oldu dsjdjs Tam bir karışıklık dönemiydi hey gidi hey ahaha. Ama bunun yanında Winner'la kafiyesini beğenmekle beraber anlamlıymış bir de.
Merkezi grup anlamına geliyormuş bir kere. Sonra başarılı topluluk anlamı varmış. Kelime anlamı olarak zaten iç daire,merkez anlamlarına geliyor.Bu da -tamamiyle şahsi yorumum- fandom ve grubun birbirine sıkıca kenetleneceği manasına geliyor olabilir :3





b)Resmi Olmayan Fandom İsimleri

1-) EXOtic (EXO Fandom)


YA BİLİYORUM EXO-L'DE ÇOK ANLAMLI ÜSTÜME GELMEYİN :( Ama benim gönlüm EXOtic'te kaldı :( Yaratıcı fandom ismi denildiğinde aklıma ilk gelen fandom ismi bu olsa gerek.




2-)Aff(x)tion (f(x) fandom)



Bu da çok yaratıcı yahu! Aynı zamanda okunuş itibariyle ''bağımlılık'' anlamına geliyor :3 SM yeni fandom ismi düşünene kadar buna onay verse şimdiye kadar fandomun bir ismi olacaktı.Hoş eskisi kadar takmıyorlar sanırım.Ama indir desen SM'i indirirler dsjdjsj.Eh haksız da değiller şimdi.EXO onların hoobae'leri olmasına rağmen fandom isimleri var.Eh bugün yarın Red Velvet'a da fandom ismi gelir.f(x) kim ki? hıh -_-




3-) D'Arkness (The Ark Fandom)


Alın size yüzde yüze Made In Turkey bir isim! Gerçekten. Bu muhteşem isim The Ark Turkey gururla sunar bir yapım.Buradan bir helal olsun diyorum.Düşünülmüş ve gerçekten yaratıcı bir isim olmuş :3 Çok ama çok beğendim :)






Fandom ismi demişken Cube CLC'ye de bir fandom ismi verse keşkem artık :)
Eee arkadaşlar? Sizin ''aa eklemedin aybettin'' dediğiniz fandom isimleri var mı?
Yorumlarda tartışalım :)


11 yorum:

  1. Ahaha aydınlandım!! En çok da b2uty'i sevdim bence en özgünü o :) Güzel yazı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler ahaha :) Evet B2UTY'nin anlamı gerçekten güzel :)

      Sil
  2. Bts olmalıydı bence. Ve sınıfta 4 arkadaş bi kpop grubu oluşturucaz aklınıza isim geliyosa söyler misiniz fandom ismiyle birlikte. 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmem bende arıyorum ama bulamadım

      Sil
    2. Bir K-pop şirketine bağlı olmadığınızda k-pop grubu olmuyorsunuz sadece saçma bir grup oluyorsunuz

      Sil
  3. Bts olmalıydı bence. Ve sınıfta 4 arkadaş bi kpop grubu oluşturucaz aklınıza isim geliyosa söyler misiniz fandom ismiyle birlikte. 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evet BTS'de güzel. Onu atlamışım. Hııım bir düşüneyim... Grubun ismi Mystery olabilir. Bu kelimeyi hep sevmişimdir. Fandom ismi de Dedectives (Dedektif) ya da Scooby Doos. Biliyorsun Scooby Doo bir gizem avcısıydı :)

      Sil
  4. Bugün yarın Red Velvet'a da fandom ismi gelir demişim... (GELMEDİ)

    YanıtlaSil
  5. Ya Ahgase nasıl okunuyor? IGOT7 ın kısaltması olduğu için yazıldığı gibi mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahgase, aradağı h harfine baskı yapılmadan olduğu gibi okunuyor, a(h)gase gibi, h'ye az bir vurgu yapılıyor sadece :3

      Sil
  6. 2024 den geliyoruuum :)

    YanıtlaSil